Homebox

Homebox

– de kierdichte, tochtvrije en geïsoleerde brievenbus

afbeelding homebox brievenbus

De Homebox-brievenbus is een tochtvrije en isolerende brievenbus, voorzien van 2 kleppen met kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor is de tochtvrije, kierdichte en isolerende werking van de brievenbus zelfs beter dan de huidige kozijnen en deuren. De Homebox brievenbus past op elke deur en is gemakkelijke te monteren. Een duidelijke handleiding en sjabloon wordt meegeleverd.

KLIK HIER : Hoe ziet de brievenbus er uit? Wat kost de Homebox? Welke kleuren, hoe werkt het, wat moet u nog meer weten. En hoe bestellen met 20% korting?

 

Normaal betaalt u voor de Homebox €150,- . Met de kortingregeling van 20% dus €120,- De besparing op de stookkosten kan aanzienlijk zijn. Als u ook nog iets aan de andere kieren doet (koude lucht die door de brievenbus komt, ontsnapt als warme lucht door andere kieren en naden) kan dit bijdragen tot een besparing in orde-grootte van €50 jaarlijks! Een enkele brievenbus-borstel kost circa €10, maar biedt nauwelijks kierdichting en isoleert niet. De jaarlijkse besparing hiervan is kleiner dan €9 jaarlijks (bron Milieu Centraal) zie nr. 4 in de lijst van 32 besparingsmogelijkheden: tochtstrips-en-brievenbusborstel

  • Standaard is de Homebox geschikt voor deuren of kozijnen met een dikte van 38mm t/m 70mm. Met de schachtverlenger is de Homebox geschikt voor en deuren of kozijnen tot 100mm dik. Als de deur dunner is dan 38 mm kan de schacht van de Homebox is eenvoudig zelf met een fijngetande scherpe zaag ingekort worden.
  • De gewenste uitsparing in de deur voor een passende Homebox is 280 mm breed en 48 mm hoog. Op de bijgeleverde mal staan deze maten ook vermeld. Als het bestaande gat te kleine is, zal het gat zal groter gemaakt moeten worden. Als u de maten op de mal aanhoudt zal de Homebox perfect in uw deur passen.
  • De Homebox voldoet ruimschoots aan de eisen van o.a. PostNL.
  • Diverse praktijk tests, zelfs Nul Op de Meter woningen, en in onafhankelijke testinstituten hebben de prestaties van de Homebox bevestigd. Zie downloads.
  • De Homebox wordt geleverd met 12 maanden garantie.

HELAAS TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR met korting  en kortingscode
(uiteraard is de HomeBox wel nog verkrijgbaar. Kijk op de website https://hmbx.nl/nl-nl/)

We zoeken uit of er een mogelijkheid is om alsnog de HomeBox met onze kortingscode te kunnen aanbieden.

 

Kijk ook naar de andere kortingsartikelen : https://duurzaammaasgouw.nl/kortingsartikelen/