Acties

Leen een energiemeter

Weet wat uw energieslurpers zijn! Als lid van de coöperatie leen je gratis een energie meter, en meet je jouw energiegebruik aan het stopcontact van een koelkast, diepvriezer, koffiezetter, TV, PC, enz.
lees verder hoe.

 

De eerste 100 energieadviezen extra voordelig!

Omdat de gemeente Maasgouw haar inwoners ook daadwerkelijk wil stimuleren werk te maken van duurzaamheid, betaalt de gemeente 2/3 van de kosten van een energie-advies!
Bent u lid van de Coöperatie Duurzaam Maasgouw (en het lidmaatschap kost u jaarlijks €10) dan krijgt u voor slechts €25 een energie analyse van uw woning en een vrijblijvend advies met mogelijkheden en aanbevelingen om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.
En als je het niet voor je beurs doet, dan doe het voor het milieu! Maar anders om mag ook!

lees meer hoe het werkt en maak gebruik van het aanvraagformulier

 

 

ZET 'M OP 60o - actie i.s.m. Urgenda

Bespaar in 1 minuut 60 euro per jaar! De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80 graden, maar werken efficiënter op 60 graden. Door de cv-ketel – het verwarmingswater, niet het tapwater – binnen één minuut naar 60 graden terug te brengen, is tot wel 60 euro per jaar te besparen!

Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche.
En gaat het wel vriezen dat het kraakt en krijg je het dan toch koud in huis? Dan stel je hem gewoon tijdelijk weer hoger in.

Het is erg simpel, voor de meeste ketels gaat het om enkele handelingen die binnen één minuut geklaard zijn.

En wie weet… betaalt Urgenda een jaar lang jouw energierekening!
Ga naar: Zet ‘m op 60