CV-Inregelkit

CV-inregelkit

90% van de CV-installaties in Nederland zijn niet ingeregeld. Door uw CV wel in te regelen, kunt u niet alleen zeer veel kosten besparen, maar ook genieten van verhoogd wooncomfort. Dit alles kunt u zelf doen aan de hand van de CV-inregelkit. De CV-inregelkit biedt u alle informatie én stappen om zelf de CV-installatie in te regelen. Dit zonder technische kennis. Vaak zijn ook eventuele warmte/kou klachten met de CV-inregelkit op te lossen. Simpelweg door uw CV in te regelen: WATERZIJDIG INREGELEN

LET OP: een echte winteractie – je hebt winterse temperaturen en een maximaal draaiende CV-ketel in een koude kamer nodig om op de radiator / convector / vloerverwarming temperatuurverschillen te kunnen meten !!

KLIK HIER: hoe werkt het inregelen van uw CV, wat moet u nog meer weten, hoe bestellen met 20% korting?
Met de CV-inregelkit kunt u uw CV-installatie zelf inregelen en direct fors besparen op uw stookkosten. De CV-inregelkit bevat een handboek en een aantal handige hulpmiddelen om uw CV goed in te regelen. Het handboek neemt u stap voor stap mee hoe u de CV in uw situatie moet inregelen. Dat betekent; het waterzijdig balanceren van de radiatoren en/of vloerverwarming en het daarbij afstellen van de CV-ketel. Het is niet moeilijk, u hoeft geen gevaarlijke dingen te doen. Het gaat alleen om enkele instellingen wijzigen. Door het CV-inregelen gaat uw CV-installatie efficiënter stoken en dus minder gas verbruiken. En daarvoor is een schroevendraaier of inbussleutel vaak voldoende. Na het inregelen van uw CV zult u veel beter begrijpen hoe uw CV werkt, hoe u besparingen kunt behalen en het comfort kunt verbeteren. U kunt dit dus geheel zelf aan de hand van het stappenplan van de CV-inregelkit en het kost u niet eens veel tijd om dit zelf te doen.

 Wat kunt u met de CV-Inregelkit doen?

  • Waterzijdig inregelen van uw radiatoren of vloerverwarming
  • Aanpassen van het cv-ketelvermogen
  • Aanpassen van het vermogen en de nadraaitijd van de circulatiepomp van uw cv-ketel
  • Instellen van de juiste cv-watertemperatuur
  • Verbeteren van de kamerthermostaatinstelling

meer algemene informatie over CV-inregelen , waarom uw CV inregelen en CV-weetjes. ga hieronder verder als u direct naar de speciale kortings-pagina wil, die “CV-inregelen” voor de Coöperatie Duurzaam Maasgouw gemaakt heeft.

Je krijgt €10 extra korting en betaalt slechts €79 (+verzendkosten) Om te bestellen met die korting, moet je eerst de kortingscode ophalen met onderstaand formulier. Je krijgt dan gelijk een e-mail toegestuurd met de kortingscode. In deze email staat ook het web-adres van de speciale webpagina van “CV-inregelen”.


    Ik ben eigenaar van mijn woningIk ben de huurder van mijn woning

    Kijk ook naar de andere kortingsartikelen : https://duurzaammaasgouw.nl/kortingsartikelen/