Dorpsbijeenkomsten “Verduurzaming van Woningen in Maasgouw”

DORPSBIJEENKOMSTENIn samenwerking met de Gemeente Maasgouw hebben de vrijwilligers van de Coöperatie Maasgouw in 2022 voorlichtingsavonden verzorgd in de dorpen van Maasgouw. De voorlichting over de mogelijkheden van energiebesparing (en daarmee ook CO2 besparing en comfortverbetering) bestond uit twee delen:

  • de 1e avond een breed overzicht van de energiebesparingen met hun onderbouwing, en
  • de 2e avond, meer specifiek en in detail, verschillende thema’s en onderwerpen, afgestemd op de interesses die de deelnemers bij aanmelding konden aangeven.

Voor elk dorp van Maasgouw vindt u onderstaand de presentaties.

 

OPMERKING: De  onderstaande tabel is nog niet compleet. Zodra de nog aangekondigde presentaties beschikbaar zijn, zullen we die hier nog aanvullen.
GEBRUIK:

  • De presentaties zijn vanwege hun grootte op het platform SlideShare geplaatst.
  • Klik op de afbeeldingen of op de groene knoppen waarna de betreffende presentatie zich op de webpagina van SlideShare opent.
  • Klik op het vierkantje [ ] rechtsonder in het frame van de daar getoonde afbeelding, waarna de presentatie in volledige grootte opent.
  • Blader door de presentatie met behulp van de pijlen naar rechts of links op uw toetsenbord .

Warmte Transitie Maasgouw - presentaties van de CDM

In deze kolom: de algemene, brede presentatie in de respectievelijke dorpen van Maasgouw. Klik op de afbeeldingen voor de presentatie op het webplatform SlideShare In deze klom: de afzonderlijke onderwerpen uitgebreid gepresenteerd in de vervolgbijeenkomsten. Klik op de groene knoppen - scroll naar beneden om de volledige lijst te zien. ( de laatste is nr. 15) De presentaties onder de blauwe tekst zijn nog niet beschikbaar
Kleine besparingen
Heel, datum nog niet bekend
Ohé en Laak, datum nog niet bekend 9 - Zonnepanelen, Zonneboiler
Linne, datum nog niet bekend 10 - Warmteafgiftesysteem, ketelwatertemperatuur, waterzijdig inregelen
Thorn, datum nog niet bekend 11 - Woongedrag en Domotica
12 - Energieopslag , Thuisbatterij
13 - Monumentale gebouwen
14 - Klimaatbeheersing, Zonwering

 

TIP: Op de website van de coöperatie vindt u meer informatie. Kijk bijvoorbeeld op de INDEX-pagina om te zoeken op trefwoorden, Die brengen u naar de betreffende pagina’s op onze website.
Heeft u suggesties voor meer trefwoorden die naar specifieke info op onze website leiden, laat het ons weten.