Zet ‘m op 60

๐—•๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐Ÿญ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐˜‚๐˜ ๐Ÿฒ๐Ÿฌ ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!

In 1 minuut geld en energie besparen en CO2 uitstoot verminderen. Zet de ketelwatertemperatuur in de verwarmingsketel op 60 graden. Er is geen verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Met de โ€zet โ€™m op 60โ€ actie kan iedereen meedoen! Hoofdprijs: je jaarrekening van je energiegebruik wordt door Stichting Urgenda betaalt.

Hoe? Maak een โ€œketel-selfieโ€ en dat up-loaden op www.duurzaammaasgouw.nl/ketelselfie. En zet je jouw ketelselfie ook nog op socialmedia met de hastags #ketelselfie #zetmop60! en een verwijzing naar deze pagina www.duurzaammaasgouw.nl/zetmop60 : dan ding je twee keer mee naar de duurzame prijzen van Urgenda.

Het kost je 1 minuut. Verder niets. Geen geld, geen investering! Deze bijdrage aan duurzaamheid is voor iedereen weggelegd! Veel mensen kunnen niet investeren of willen niet meer investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie, warmtepomp, enz. Dit is voor iedereen weggelegd. Met de โ€zet โ€™m op 60โ€ actie kan iedereen meedoen!

Dan kun je in 1 minuut 60 euro per jaar besparen! De meeste cv-ketels staan namelijk op de fabrieksinstelling van 80 graden, maar werken efficiรซnter op 60 graden. Door de instelknop op je cv-ketel het verwarmingswater – niet het tapwater – naar 60 graden terug te brengen, is tot wel 60 euro per jaar te besparen! Ook in de Gemeente Maasgouw!

Op de pagina zet ‘m op 60 geven we aan waar de instructievideoโ€™s te bekijken en staat er voor iedere cv-ketel een korte handleiding, zodat iedereen het makkelijk zelf kan doen.

Met jouw “ketelselfie” ding je me naar de prijzen die de Stichting Urgenda (die van de rechtzaak tegen de staat over de Klimaatafspraken) ter beschikking stelt.
Hoofdprijs: de jaarrekening van je energiegebruik wordt door Urgenda betaalt.
Kleinere prijzen: kijk op ketelselfie.
En noch een keer: zet je jouw ketelselfie op socialmedia met de hastags #ketelselfie #zetmop60! en een verwijzing naar www.duurzaammaasgouw.nl/zetmop60ย  ; dan ding je twรฉรฉ keer mee naar de duurzame prijzen van Urgenda

Doe mee! Voor het klimaat, voor je beurs en voor onze coรถperatie!
Vanaf 60 ketelselfies dingen we als coรถperatie ook mee naar een prijs!

Dank je.