Zet ‘m op 60

Zet ‘m op 60, liever vandaag dan morgen!!

Cv-ketel? Bespaar in 1 minuut 60 euro per jaar! De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80 graden, maar werken efficiënter op 60 graden. Door de cv-ketel – het verwarmingswater, niet het tapwater – binnen één minuut naar 60 graden terug te brengen, is tot wel 60 euro per jaar te besparen!

Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2. En dit zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche.
En gaat het wel vriezen dat het kraakt en krijg je het dan toch koud in huis? Dan stel je hem gewoon tijdelijk weer hoger in.

Het is erg simpel, voor de meeste ketels gaat het om enkele handelingen die binnen één minuut geklaard zijn.

Bekijk daarvoor de instructievideo’s op zet’mop60  https://zetmop60.nl

WINACTIE

en wie weet… betaalt Urgenda een jaar lang jouw energierekening!

Als je jouw CV-ketel op 60o zet en ons een “ketel selfie” stuurt,  ding je ook mee op prijzen!
Deze winactie loopt tot en met 31 maart, waarbij iedereen die een #ketelselfie uploadt, kans maakt op een jaar lang gratis energie en verschillende kleine prijzen. Meer over de actie vind je hier: winactie en ketelselfie uploaden

 

Welk merk cv-ketel heeft u?

Voor zo wat alle CV-ketels staan er duidelijke instructies op de website van Urgenda: https://zetmop60.nl/#

Toch hulp nodig? Neem dan contact op met ons en mail dan naar info@duurzaammaasgouw.nl , dan kijken we of we je op weg kunnen helpen.


Gelukt?  Staat de keteltemperatuur op 60o ?
Heb je jouw e-mailadres en je ketelselfie geupload? Je krijgt een email ter bevestiging als we jouw selfie ontvangen hebben. Zo niet  dan hier nog een keer: KETELSELFIE 

Ook wij, de Coöperatie Duurzaam Maasgouw, doen dan mee: als we 60 selfies hebben verzameld, maken we als coöperatie kans om 2.500 euro te winnen!
(onder de coöperaties die deelnemen aan deze Urgenda actie en die minimaal 60 deelnemers met #ketelselfies kunnen insturen, worden 4 x €2500 verloot)

En plaats jij jouw “ketel selfie” ook op facebook, twitter of LinkedIn etc. met de hashtags #ketelselfie #zetmop60! dan heb je een dubbele kans om in de prijzen te vallen ! Maar graag ook nog met een link naar onze website erbij: www.duurzaammaasgouw.nl.  Samen besparen we meer!

 

Zetmop60 is een initiatief van Urgenda  https://www.urgenda.nl/  (je weet wel, die van de rechtszaak tegen de regering over klimaatmaatregelen) en van de cv-ketelfabrikanten.
De Coöperatie Duurzaam Maasgouw ondersteunt de actie van harte!

 

Als je meedoet met de selfie-actie geef je toestemming aan Duurzaam Maasgouw om je e-mailadres te delen met Urgenda.

Meer weten? Ga naar https://zetmop60.nl.

En los daarvan …. Samen besparen we meer! Samen krijgen we meer voor elkaar”
Mogen we je uitnodigen om lid te worden van de Coöperatie Duurzaam Maasgouw – voor slechts € 10 per jaar !  Aanmelden kan hier.